DX7 в режимі подвійного CMYK

Часто 8 канальні голови типу DX5/DX7 використовують в режимі подвійного CMYK, тобто виділяють два канала на кожний з 4х основних кольорів.
Для чого це потрібно?
Швидший друк з більшою інтенсивнстю та кількістю чорнила, для порівняння в такому режимі принтер друкує щільгіший малюнок з біьшим заповненням і головне на 40% швидше (по відгуках).
Зазвичай ця технологія найбільш актуальна для УФ принтерів але дедалі частіше зустрічається і в текстильних варіантах.
Image
Image

ВСТУП

Ми не змогли знайти інформацію по режимах налаштування каналів саме під принтер Epson P800 і після недільного підбору послідовності вирішили зробити її загальнодоступною.
Сподіваємось вона стане в нагоді, колегам, людям що мають схоже завдання та іншим зацікавленим.

CMYK для Epson p600/r3000

Режим YMCK-KCMY

ІНФОРМАЦІЯ

На фото позначено кольорові канали для DX7, зверніть увагу, дана схема опробувана та працює з Acrorip 9.3 на принтерах P600 та R3000, однак на принтерах формату А2 коректно не працює, оскільки голови ідентичні, порядок розміщення картриджів дзеркальний але вихід до друкуючої голови однаковий скоріше за все це повязано із програмною частиною Acrorip.

CMYK для Epson p800/3800

Режим KKCCMMYY

ІНФОРМАЦІЯ

На фото позначено кольорові канали для DX7 та принтерів P800/3800, даний варіант підключення коректно працює з Acrorip 9.3.
Як видно з фото, логіки в порядку під'єднання YM немає тому робимо висновок що це програмна особливість.

ІНФОРМАЦІЯ

На фото позначено кольорові канали для DX7 та принтерів P800/R3000, даний варіант підключення коректно працює з Acrorip 9.3.

ВАЖЛИВО

Зверніть увагу, для принтерів формату А3 ми вибрали схему  YMCK-KCMY, а для А2 схему KKCCMMYY, це повязано із ПЗ Acrorip 9.3.
Також не забуваємо що на фото позначено саме ВХІД каналу в голову, а не в демпфер так як в демпферах канали розташовано зеркалбно (верх це низ, низ це верх).

Хороший помічник в будь-якій справі -це якісне і надійне обладнання, -синонім EasyBusyCNC